MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 8 dhjetor 2019

08.12.2019 - 08:15

Euro qëndron stabël sot në nivelin e 122.30 lekëve.

Duke parë të dhënat e tregut valutor, dollari amerikan, mbetet në vlerën e 110 lekëve.

Paundi britanik, është sot në vlerën e 144 lekëve, duke mos pësuar ndryshim.

Dollari kanadez, mbetet në vlerën 83.10 lekë.

Dhe së fundi jeni japonez qëndron sërisht në vlerën e 0.93 lekëve.

Për më tepër informacion rreth lëvizjes së çmimeve të naftës arit linjave ajrore dhe telefonike ndiqni tabelën më poshtë.