MENU
klinika

Rivlerësim banesash në 2020-ën

Buxheti dhe paketa fiskale për 2020 miratohet në parim

02.12.2019 - 13:39

Që prej 1 janarit të vitit të ardhshëm të gjithë ata banorë, shtëpitë e të cilëve u dëmtuan apo shkatërruan plotësisht nga tërmeti i 26 nëntorit, do të kenë mundësi që të rivlerësojnë banesën e tyre, me një vlerë të tatimit prej 2% të diferencës midis çmimit të blerjes dhe atij të shitjes.

Në mbledhjen e sotme të Komisionit të Ekonomisë dhe Financave, u zyrtarizua amendamenti i kryetarit të këtij Komisioni dhe amnistia do të zgjasë deri në shtator 2020.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Një tjetër çështje që u diskutua ë Komisionin Parlamentar të Ekonomisë dhe Financave ishte projekti i fiskalizmit, duke u fokusuar tek kostot.

Buxheti dhe paketa fiskale 2020 u miratua në parim dhe priten të kalojnë në seancë plenare në 5 Dhjetor, për t’u diskutuar më në detaje, duke kaluar nen më nen.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


"T'iu tregojmë të gjithëve çfarë duan të dinë"

Buxheti i rindërtimit, zgjatje e buxhetit të shtetit