MENU
klinika

I pari Samsung që...

Dizajni i ekranit të Galaxy S11

22.12.2019 - 16:05

Seritë Galaxy S11 do të zbulohen përafërsisht në dy muaj, sipas raporteve të fundit, dhe nuk kemi pse të besojmë se Samsung do të devijojë nga ngjarja e zakonshme e fillimit të shkurtit.

Ekrani, natyrisht, është aspekti më i rëndësishëm i çdo telefoni, dhe shumica e telefonave paraqesin versione të ndryshme të modeleve të ekranit.

Galaxy S11 mund të na afrojë edhe më shumë me llojin e modelit të ekranit, në krahasim me Galaxy S10 dhe Note 10.

Lajmëtari i besueshëm në Twitter, Ice Universe, i cili postoi disa detaje të Galaxy S11 në Twitter, është rikthyer me një postim që na tregon imazhet e një mbulese të Galaxy S11:

Ajo që bie në sy është korniza e ekranit. Shohim një cep të hollë të sipërm dhe të poshtëm dhe Galaxy S11 mund të jetë telefoni i parë Samsung që jep një dizajn gati të përsosur të ekranit.