MENU
klinika

Dy emrat e propozuar

Drejtuesi i Prokurorisë Elbasan, Ibrahimi pjesë e takimit

24.12.2019 - 12:48

Gent Ibrahimi, kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë ka vizituar sot Prokurorinë e Elbasanit.

Bëhet me dije se në këtë takim janë propozuar dy kandidatë për postin e drejtuesit të Prokurorisë Elbasan.

kolana e librave

Bëhet fjalë për Bledar Mustafarajn si dhe Kreshnik Ajazin.