MENU
klinika

"Një ditë si në përralla"

Në Shëngjin fëmijët presin Teatrin Kombëtar

15.12.2019 - 18:40

      Vijonë aktivitetet e shumta kulturore dhe zbavitëse, për të qenë më afër me fëmijët e akomoduar së bashku me familjet e tyre në struktura hotelerie, pas tërmetit të 26 nëntorit.

Aktorë të Teatrit Kombëtar ishin sot, pranë fëmijëve, në një hotelet në Shëngjin.

kolana e librave

Fëmijët dëgjuan dhe lexuan përralla së bashku me aktorët e teatrit. Gjithashtu, ata u argëtuan me historitë e përrallave dhe me personazhet e tyre të dashur.

Një ditë diellore sot, porsi këta fëmijë që na zbukuruan fundjavën me energjinë e tyre. Sot ishim në Shëngjin për të lexuar përralla me fëmijët që akoma nuk e kanë harruar tmerrin e ditëve të vështira të nëntorit. Faleminderit për mikpritjen dhe kohën e bukur e të vyer, me fëmijët e Lezhës” – shkruhet në faqen në Facebook, të Teatrit Kombëtar.