MENU
klinika

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku

Ngërçi politik në Kosovë, moment artificial dhe i panevojshëm!

10.12.2019 - 09:28

1. Unë këtë ngërç nuk e shoh si gatishmëri për të shkuar në zgjedhjet e reja, e as për ndonjë plan tjetër rezervë B. Sepse, thjesht si të tillë s’ka.

2. Arsyet e vetme për mos shkuarje s’janë vetëm penalltitë (morale, por, edhe ato politike) dhe ndëshkimet e elektoratit racional, i cili LDK-në, mund ta dënoj ashpër shkaku jogatishmërisë për “kompromise”.

3. Por, në kalvarin e ndëshkimit moral (jo edhe aq politik) s’mund të amnestohet as VV.

Dhe atë, jo për ndonjë shkak tjetër, sa shkaku i naivitetit dhe jodjallëzisë për ta finalizuar qeverisjen me “rugovistët” e djallëzuar!

Gati ”Spitali për COVID-19” me 500 shtretër në Prishtinë

Kosova përgatitet për çdo skenar

"Kosova si viktimë përballë agresorit"

Haradinaj: Spektakli me dosjet e Speciales, dashakeq