MENU
klinika

Ja cili është i pari...

Për një fytyrë të pastër, niseni nga këto 9 hapa të thjeshtë!

02.12.2019 - 22:08

Mos mendoni se të pasurit një fytyrë që rrezaton pastërti është kaq e vështirë.

Mjafton të keni një rutinë të përpiktë çdo ditë që përbëhet nga këto 9 pika:

kolana e librave

  1. Lani fytyrën tuaj të paktën dy herë në ditë.
  2. Bëni scrub të fytyrës 1 herë në javë.
  3. Bëni masazh lifting të fytyrës 1 herë në javë.
  4. Hiqni mirë make-upin para se të flini
  5. Pini shumë ujë gjatë ditës.
  6. Hani më shumë fruta dhe perime.
  7. Ndërroni këllufat e jastëkut dy herë në javë.
  8. Mbani një peshqir personal për të fshirë fytyrën.
  9. Përdorni një locion të mirë larës dhe specifik për lëkurën tuaj. Shmangni sapunët apo larësit me shumë kimikate.