MENU
klinika

Çfarë thotë vendimi?

Prefekti i Lezhës kthen për rishqyrtim bonusin e qirave

11.12.2019 - 09:36

Prefekti i Lezhës, Gjokë Jaku ka rikthyer për rishqyrtim bonusin e qirave për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit.

kolana e librave

Në vendimin e kthimit thuhet se tarifat e vendosura nga Këshilli Bashkiak i Lezhës për qiratë te shtëpive për familjet e prekura nga tërmeti i datës 26 nëntori 2019 nuk janë në përputhje me vlerat e përcaktuara në shkresën e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.