MENU
klinika

Paralizohet 'Kthesa e Murrashit'

Rrezikohet përmbytja e banesave në Elbasan

22.12.2019 - 16:27

Fryrja e përroit të Zaranikës nga reshjet e shiut rrezikon përmbytjen e banesave në Elbasan. Emergjencat Civile në Bashkinë Elbasan po monitorojnë situatën e krijuar.

kolana e librave

Ndërkohë reshjet e shiut dhe rrëshqitjet e gurëve kanë krijuar vështirësi qarkullimi për automjetet në aksin, Elbasan-Librazhd, në vendin e quajtur ‘Kthesa e Murrashit’.

Kompania e kontraktuar për mirëmbajtjen e aksit po punon për heqjen e gurëve.