MENU
klinika

KPK merr vendimin

Shkarkohet nga detyra kryetarja e Gjykatës në Durrës

12.12.2019 - 09:54

Këshilli i Pavarur i Kualifikimit vendosi sot të shkarkojë nga detyra kryetaren e Gjykatës Administrative Durrës, Marjana Velçanin.

Capture

kolana e librave

Nga hetimet, rezultoi se Velçani nuk ka kaluar me sukses tre kriterët e vettingut, pasurinë, figurën dhe aftësinë profesionale.

Nga burimet, thuhet se vendimi është marrë për shkak se gjyqtarja ka shfaqur probleme me pasurinë.