MENU
klinika

Të jashtëligjshme?

Alarmi për cigaret elektronike

13.01.2020 - 11:25

Administarat Amerikane e Ushqimit dhe Ilaçeve nxorri të jashtëligjshme prodhimin dhe shitjen e rezervave me shije frutash apo mentesh të cigareve elektronike, kjo në një kohë përdorimi mjaft të shtuar ndërmjet të rinjve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Grupet e shëndetit thanë që ishin të shashtisur se përse këto rezerva cigaresh elektronike lejoheshin ende, dhe pse kufizimet nuk prekin edhe aparatet e vogla vaporizuese.

Jaka: Në bisedime me qeverinë për kostot

Apel bizneseve për masat anti-COVID

Ndërrimi i lojërave për Pakistanin

RT/ Zbulohet një rezervuar i ri nafte dhe gazi

Blerësit i janë rikthyer shpenzimeve

Rriten shitjet me pakicë në Europë

Prof. Dr. Adrian Civici/ Detajet e 'planeve ambicioze' të botës

Strategjitë dhe politikat e rimëkëmbjes ekonomike