MENU
klinika

Praktika e lashtë kineze që s'ka nevojë për specialistë

Vendosni 1 kub akulli në qafë dhe shikoni ç’do ju ndodhë për 40 min

04.01.2020 - 21:51

Besohet se ky veprim bën mrekulli, por të shohim nëse kjo gjë vërtet ka kuptim.

Gjithkush dëshiron të gjejë “kurën e rinisë e përjetshme” ose një “ilaç magjik” që do të ndryshonte jetën përgjithmonë. Nuk e kemi fjalën për jetëgjatësinë me shekuj, por tek gjërat e vogla që përmirësojnë cilësinë e jetës . Mos të ndihesh i lodhur, të jesh i fuqshëm dhe pse në tortën e ditëlindjes i ke fryrë 70 qirinj,të ndjeheni të rinj, të jeni të “gjallë” duke jetuar një jetë të shëndetshme dhe të gjatë, kjo është ajo çfarë realisht duam. Janë një sërë faktorësh në stilin e jetesës që përcaktojnë se si vitet tuaja do të kalojnë, por teknika që thuhet se përmirëson cilësinë e jetës suaj e ka origjinën nga Kina e largët e quhet Feng Fu.

Kjo është një pikë akupunkture e sipas mjekësisë tradicionale kineze, është një pikë presioni që gjendet në bazën e kafkës. Hidhni një sy në foto. Pika është shënuar me të kuqe.

Vendosni një kub akulli në pikën Feng Fu dhe lëreni për 20 minuta.

Nuk është aspak e bezdisshme; nëse kaloni 40 sekondat e para, pas së cilave ndjesia e të ftohtit do të kalojë menjëherë në pikën Feng. Ky trajtim duhet bërë 2 herë në ditë, në mëngjes dhe përpara se të shkoni për të fjetur. Duhet të kalojnë 2 ditë përpara se ta përsërisni.
Ajo çfarë duhet të bëni është të shtriheni barkaz.
Vendos një kub akulli në pikën Feng Fu.
Lëreni atë për 20 minuta
Nëse ju jeni në lëvizje, mund të rregullohet me një fashë

Të mirat:

Do të përmirësojë cilësinë e gjumit
Ajo përmirëson humorin tuaj
Kjo do të parandalojë ftohjet
Trajton dhimbjet e dhëmbëvee dhe dhimbjet e kokës
Ndihmon në sëmundjet kardiovaskulare dhe sëmundjet e mushkërive
Kjo mund të ndihmojë me problemet e tiroideve
Përmirëson shëndetin mendor

Nuk ju kushton asgjë ta provoni.