MENU
klinika

Qeveria ndërpret subvencionet

Bie shitja e makinave në Kinë

20.01.2020 - 07:30

Shitjet e makinave në Kinë ranë me 8% vitin e kaluar duke arritur në 26 milion makina. Kjo ndoqi një ulje prej 3% në vitin 2018, e cila ishte rënia e parë në disa dekada.

Edhe shitjet e makinave elektrike dhe të atyre me energji të re u kthyen mbrapsht, pasi qeveria ndërpreu subvencionet.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Zero jashtë Kinës e SHBA-së

Gjigantët më të mëdhenj të teknologjisë