MENU
klinika

Mendimi i shefave ekzekutiv

Çfarë e pret ekonominë globale këtë vit?

28.01.2020 - 10:53

Një sondazh vjetor mbarëbotëror me shefat ekzekutivë (CEO-t) i mbajtur nga PWC, ka gjetur se 53% mendojnë se rritja ekonomike globale do të bjerë gjatë këtij viti.

Kjo krahasohet me 29% në vitin 2019, dhe vetëm 5% në vitin 2018, prej të cilëve iu është bërë e njëjta pyetje mbi perspektivën ekonomike.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

Nga Russian Today/ Si kërcënohet e ardhmja e arit të zi?

Rezervat në rënie të naftës janë vërtetë një problem

CEO i kompanisë së monedhave dixhitale: Diçka e tillë mund të...

“Një goditje e Bitcoin mund të vijë së shpejti”

Marrëveshja tregtare nuk u dhemb vetëm britanikëve

Financial Times: Si po goditen kompanitë franceze nga Brexit?

Nga Bloomberg/ Një shenjë pozitive

Rimëkëmbjen e Kinës e ndihmon kërkesa globale

FMN ndryshon parashikimin për Shqipërinë

Ekonomia arrin nivelin e parakrizës që këtë vit

Nga Bloomberg/ Shmang një përplasje të re me Pekinin

Yellen kursen Kinën nga etiketa e manipuluesit të monedhës