MENU
klinika

Por, kërkon akoma më shumë

Netflix fitoi 8.3 milion klientë në vende të tjera

28.01.2020 - 10:49

Netflix shtoi 423,000 abonentë në Amerikë gjatë tremujorit të fundit të vitit 2019. Megjithëse kjo ishte mjaft nën pritshmëritë, ai fitoi 8.3 milion klientë në vendet e tjera.

Firma e shërbimeve transmetuese televizive numëroi 167 milion përdorues total, me shikuesit ndërkombëtar që përbëjnë një pjesë më të madhe të bazës së saj.

Si një lajmëtar i problemeve potenciale, dobësia e tregut të brendshëm (Amerikan) të Netflix-it përkon me fillimin e transmetimeve të shërbimeve rivale nga Disney, Apple, e të tjerë, të cilët do të konkurojnë Netflix-in në të gjithë botën.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Së shpejti “Rolling Thunder Revue”

“Netflix” një dedikim për Bob Dylan

"Njëqind vjet vetmi" flet spanjisht

Netflix zgjedh realizmin magjik


Nga Financial Times/ Udhëheqësit e G7 duhet të përmbushin premtimin e tyre

Zinxhirët e furnizimit janë çelësi për një rimëkëmbje globale

Nga 30 qershori në treg kartëmonedha e re

Guvernatori: Erdhi si nevojë e zhvillimit ekonomik të vendit

Nga Bloomberg/ Pandemia nuk ka ndihmuar aspak

Sa ka kushtuar lufta tregtare SHBA – Kinë?

Pandemia ka penguar pagesat dhe investimet e mëdha

Rënie e dukshme e investimeve kineze në BE

Nga Financial Times/ Si reaguan tregjet globale

Rezerva Federale paralajmëron politikë më të ashpër monetare