MENU
klinika

FMN bën llogaritjn shqetësuese

Rritja ekonomike/ Kina nuk është më si dikur

28.01.2020 - 10:54

Ekonomia e Kinës u rrit me 6.1% vitin e kaluar, ritmi më i ngadaltë që nga viti 1990. Lufta tregtare me Amerikën goditi shpenzimet konsumatore që ishin tashmë të dobëta si dhe përkeqësoi ngadalësimin në tregun e pronave.

FMN-ja ka llogaritur se GDP-ja e Kinës do të rritet me një ritëm më të ngadaltë, me 6% këtë vit, dhe 5.8% vitin tjetër.

Për më shumë lajme klikoni në www.konica.al

Rajoni nuk po përjeton rritjet e mprehta të çmimeve

Azia është përjashtimi global i inflacionit

Nga njohja e pensioneve te përfitimet për aksidentet në punë...

Marrëveshja për kontributet shoqërore Shqipëri – Kosovë

Votohet shtyrja e akcizës së gazit për familjarët

Fabrikat dhe karburantet gjunjëzojnë qeverinë

Sistemi i Transportit në Europë në krizë

Kërkohen 400 mijë shoferë kamioni me super paga