MENU
klinika

Procesi shoqërohet me debate

Zgjidhet kreu i ri i PS në Peqin

10.01.2020 - 16:14

Zgjedhjet për kryetar të PS-së që u mbajtën sot në Peqin janë shoqëruar me debate.

Mësohet se pak pasi Madrid Sula u zgjodh kreu i ri i PS në këtë qytet, kryetari i njësisë administrative Gjoçaj, Bilal Hasa ka bërë vërejtjet e tij për këtë proces.

kolana e librave

Debati dhe sherri në fjalë është krijuar mbi mënyrën e mbajtjes së procesit zgjedhor.