MENU
klinika

"Respektoni masat e urdhëruara..."

Ambasada shqiptare thirrje për udhëtarët në Itali

23.02.2020 - 17:00

Ambasada shqiptare në Itali bëri një reagim zyrtar në lidhje me shpërthimin e Coronavirusit. Së pari ambasada thotë se deri më tani nuk ka asnjë shqiptar të konfirmuar si i prekur nga Coronavirusi. Megjithatë, ambasada u bën thirrje shqiptarëve për më shumë kujdes, duke respektuar masat e mbrojtjes nga ky virus.

Njoftimi i Ambasadës: Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Itali, dhe Konsullatat e Përgjithëshme në Milano dhe në Bari po ndjekin me vëmendje situatën e emergjencës së krijuar nga përhapja e koronavirusit Covid19 në disa rajone të Italisë. Deri tani nuk kemi informacion për qytetarë shqiptarë të prekur. Informacioni mbi identitetin e të prekurve mbetet i rezervuar në bazë të normativës europiane për mbrojtjen e të dhënave personale.

kolana e librave

Ambasada është në kontakt të vazhdueshëm me Ministrinë tonë të Shëndetësisë dhe me Ministrinë e Shëndetësisë të Italisë si dhe me Departamentin e Emergjencave Civile të Këshillit të Ministrave të Italisë për masat e përbashkëta për parandalimin e perhapjes së virusit në territorin shqiptar.

U bëjmë thirrje qytetarëve shqiptarë në Itali dhe atyre që udhëtojnë për dhe nëpër Itali të respektojnë masat e urdhëruara nga autoritetet italiane në situatën e emergjences.

Ambasada në Romë dhe Konsullatat e Përgjithshme në Milano dhe Bari vazhdojnë normalisht punën në shërbim të qytetarëve. Informime të mëtejshme do të vijojnë në vartësi të zhvillimit të situatës. Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Milano. Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Shqipërisë në Bari.

OBSH vazhdon të përhap panik me skenarë të ndryshme

Paralajmërimi: Po përhapet Ebola, kjo është vatër shumë aktive!

Shoqata e Infermierëve bën publik rastin: Nuk merret tamponi!

“Kam temperaturë dhe nuk mbushem me frymë”

"Imuniteti nuk duket se zgjat shumë"

Covid/ Përfundimi shqetësues i studimit britanik

Kriza nën kontrollin e butësisë...

Cilat janë tri gratë, që po shpëtojnë Evropën?