MENU
klinika

I pastër në të tre shtyllat

Ardi Veliu kalon me sukses “filtrin” e Vettingut

07.02.2020 - 10:11

Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit ka vendosur të konfirmojë në detyrë kreun e Policisë së Shtetit, Ardi Veliu.

Veliu kaloi në “sitën” e Vettingut një ditë më parë, ku në seancën dëgjimore në KJV rezultoi se ai nuk kishte probleme me asnjërën prej shtyllave të këtij ligji, as me pasurinë, as me pastërtinë e figurës dhe as me aftësitë profesionale.

Nga hetimi i KJV, Ardi Veliu rezultonte me një pasuri minimaliste, ku jetonte në shtëpi me qira dhe nuk kishte makinë në pronësi të tij.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Data për drejtorin e përgjithshëm të policisë

Ardi Veliu në sitën e vettingut