MENU
klinika

Nuk ka të bëjë vetëm me higjenën...

Arsyeja pse duhet të laheni patjetër pasi keni mbaruar stërvitjen

16.02.2020 - 11:50

Po ju a laheni direkt pas palestrës, apo le të themi që e merrni me terezi?

Nuk ka të bëjë vetëm me higjenën, por djersitja irriton gjithashtu lëkurën tuaj, e cila mund të çojë në dëmtim dhe në një pamje më të plakur.

11 Things That Make Your Body Age Faster

kolana e librave

Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të lani lëkurën tuaj në mëngjes dhe para shtratit, si dhe pasi të keni djersitur shumë.

Nëse dëshironi të bëni dush në shtëpi pas palestrës, është mirë që të paktën të shpëlani fytyrën.