MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 14 Shkurt 2020

14.02.2020 - 08:45

Këtë fillim fundjave, monedha e eurozonës kap vlerën e 121.70 lekëve.
Dollari amerikan, ka ndryshim pozitiv duke arritur në vlerën e 111.90 lekëve.
Paundi britanik sot është rritur ndjeshëm, duke arritur vlerën e 145 lekëve.
Dollari kanadez, ka gjithashtu një ndryshim pozitiv, duke u këmbyer me 84.20 lekëve.
Franga zvicerane, është rritur sot në vlerën e 113.90 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez rritet në vlerën e 0.94 lekëve.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: