MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 19 Shkurt 2020

19.02.2020 - 08:49

Monedha e eurozonës, gjendet sot në vlerën e 121. lekëve.
Dollari amerikan, këtë të martë është në vlerën e 112.40 lekëve.
Paundi britanik këmbehet me 145.70 lekë.
Dollari kanadez, sot këmbehet me 84.50 lekë.
Franga zvicerane, këtë të martë e kemi në vlerën e 114.10 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez sërish në vlerën e 0.94 lekëve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: