MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 20 Shkurt 2020

20.02.2020 - 08:16

Monedha e eurozonës, gjendet sot në vlerën e 121.80 lekëve.
Dollari amerikan, këtë të martë është në vlerën e 112.40 lekëve.
Paundi britanik këmbehet me 146 lekë.
Dollari kanadez, sot këmbehet me 84.50 lekë.
Franga zvicerane, këtë të enjte e kemi në vlerën e 114 lekëve.
Dhe së fundmi jeni japonez sërish në vlerën e 0.94 lekëve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion:

Për më shumë lajme vizitoni www.konica.al