MENU
klinika

Banda arabe në Gjermani

Burg grabitësve të monedhës së artë 100-kilogramëshe

21.02.2020 - 12:14

        Kanë marrë dënimin, personat që kryen grabitjen në muze, në vitin 2017. Monedhën gjigante prej ari, me peshë 100 kg, e kanë vjedhur tre personat, të cilët, së fundmi morën dënimin nga shteti gjerman.

Është bërë e ditur se tre persona u dënuan me burgim për grabitjen spektakolare në mars të vitit 2017, të monedhës prej ari me peshë 100 kilogramë nga muzeu “Bode”, në qendër të Berlinit.

Ndërsa një person i katërt u gjet i pafajshëm nga gjykata e kryeqytetit gjerman.

Dy nga të arrestuarit për grabitje, kushërinj të moshës 23 dhe 21 vjeç, u dënuan nën akuzën krimit të të rinjve, me katër vjet e gjysmë burgim. Gjykata zbuloi se, të dy të rinjtë ishin anëtarë të një bande të njohur kriminale arabe.

Për më shumë lajme, vizitoni: www.konica.al