MENU
klinika

"Të merren masa, rritje e gatishmërisë së ekuipazhit"

Deri të premten moti i keq, paralajmëron Drejtoria Detare

26.02.2020 - 18:43

Drejtoria e Përgjithshme Detare paralajmëron një mot të keq nga dita e sotme deri të premten.

Në një njoftim të shpërndarë në rrjetet sociale Drejtoria Detare bën të ditur se moti i përkeqësuar do të shtrihet në gjithë bregdetin dhe kërkohet bashkëpunimi i të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, për të marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritje e gatishmërisë së ekuipazhit në mjetet lundruese.

Moti Drejtoria Detare

NJOFTIMI
Në datën 26-27-28 shkurt 2020 moti do të përkeqësohet. Bregdeti ynë do të përfshihet në datën 26 shkurt 2020 nga era me drejtim jug me shpejtësi deri në 27 nyje, lartësia e detit 2.3 m, kurse në datën 27-28 shkurt 2020 drejtimi i erës do të ndryshojë në perëndim, veri-perëndim me shpejtësi deri në 31 nyje dhe lartësia e detit 3.9 m. Moti i përkeqësuar do të shtrihet në gjithë bregdetin tonë. Pritet që deri në mesditën e ditës së premte të jetë mot i përkeqësuar.
Si gjithmonë ju informojmë me qëllim parandalimin e çdo situate të papritur për shkak të kushteve atmosferike. Por gjithashtu kërkojmë bashkëpunimin e të gjithë subjekteve që ushtrojnë veprimtari në fushën e detarisë, për të marrë të gjitha masat e nevojshme për sigurimin e mjeteve në port dhe rritje e gatishmërisë së ekuipazhit në mjetet lundruese.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËNTransferohen nga Fushë-Kruja në burgun e Shënkollit!

Dalin pozitivë me COVID-19, 6 të burgosur

Balla në Cërrik: Për skemën e ribursimit të naftës...

“U miratuan 9.5 milionë dollarë shtesë në bujqësi”