MENU
klinika

Risia

Google lejon kombinimi e dy emoji për të formuar një të vetëm!

15.02.2020 - 14:50

Google sjell risi në përdorimin e emoji-t.

Google ka vendosur mijëra emoji në telefonat e njerëzve, tani ka mundësuar edhe kombinim e dy emoji duke formuar një të vetme.

 

Normalisht nuk është e lejueshme që ti kombinoni me të gjitha emoji-t, por në momentin që prekni një emoji do të dal një tabelë me emoj-it e tjerë që mund të bëni kombinime.

kolana e librave

Sidoqoftë ju mund të kombinoni një majmun dhe një kaktus, një zemër dhe një kapele, një fantazmë dhe një kapele, një majmun dhe një kapele, një majmun dhe syzet e shumë kombinime tjera.

Google ka filluar këtë risi tek Androidët që tani, por jo edhe në iPhone

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN