MENU
klinika

Hapi i radhës së Zuckerberg

Komisioni Europian publikoi strategjinë e tij dixhitale

24.02.2020 - 10:52

Komisioni Europian publikoi strategjinë e tij dixhitale me diapazon të gjerë, e cila përveç të tjerave kërkon “garanci” të mbikqyrjes njerëzore mbi inteligjencën artificiale si dhe një sasi masash siç mund të jetë ndarja e të dhënave, për të frenuar gjigandët Amerikanë të teknologjisë.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Mark Zuckerberg, shefi i Facebook-ut, vizitoi Brukselin për të shtyrë planin e tij alternativ mbi rregullimin e përmbajtjes së mediave sociale, i cili nënvizon standardet dhe sistemet monitoruese, më tepër sesa të mbahen firmat përgjegjëse për përmbajtjen.