MENU
klinika

Çfarë strategjie ndoqi?

McDonalds rrit shitjet me 5.9%

03.02.2020 - 06:30

McDonalds tha se shitjet krahasuara vit pas viti, u rritën me 5.9% në 2019-ën, rritja më e madhe kjo në një dekadë. Kompania e fast-food-it ka ri-organizuar menu-n dhe restorantet, si dhe ka përfituar nga përfshirja e saj në një numër në rritje të aplikacioneve të shpërndarjes së ushqimit.