MENU
klinika

Bëjini vetes tuaj një nder

Përse 1 herë në vit, duhet të testojmë hormonet tona

18.02.2020 - 12:51

Gjëra të vogla, përshpejtojnë plakjen që askush nuk e do, prandaj kushtojini rëndësi disa gjërave për ta parandaluar atë në kohë!

Me moshën, nivelet e hormoneve tona ndryshojnë dhe nëse ka një ç’ekuilibër, ai prek të gjithë trupin tuaj.

Jo vetëm që kjo mund të shkaktojë lëkundje të humorit, por lëkura dhe flokët tuaj gjithashtu mund të ndryshojnë, duke u bërë shumë më keq se zakonisht.

kolana e librave

11 Things That Make Your Body Age Faster

Nëse sekrecionet nuk arrijnë të largohen nga gjëndrat, mund të çojnë në plakje. Bëjini vetes një nder dhe bëni teste hormonale të gjakut një herë në vit!