MENU
klinika

Michel: Ne duhet të...

“Sot konfirmojmë perspektivën europiane për Ballkanin Perëndimor”

16.02.2020 - 19:58

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel i cili mban sot takimin mes liderëve tnë Bruksel shprehet se sot është mundësia për të rikonfirmuar perspektivën europiane të Ballkanit Perëndimor.

Ai flet për një bashkëpunim strategjik mes BE dhe Ballkanit Perëndimor për politikën e jashtme apo ndryshimin e klimës dhe multilateralizmit.

“Sonte do të jetë një mundësi për të rikonfirmuar perspektivën evropiane për partnerët tanë të Ballkanit Perëndimor. Ne duhet ta thellojmë bashkëpunimin tonë strategjik për çështje si ndryshimi i klimës, multilateralizmi dhe politika e jashtme.”- shkruan Michel.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN