MENU
klinika

Zgjidhni të mos 'bombardoheni' me ilaçe

Suplementet shtesë, armiku numër 1 i lëkurës!

16.02.2020 - 12:01

Nuk është sekret se mungesa e vitaminave mund të çojë në lëkurë të keqe, flokë dhe thonj të dobët. Ama kur bombardoheni vazhdimisht me shtojca, ju mund të kërcënoni seriozisht shëndetin dhe rininë tuaj.

Shtojcat  e ndryshme madje mund të çojnë në simptoma toksike.

11 Things That Make Your Body Age Faster

kolana e librave

Kur trupi juaj helmohet gjatë gjithë kohës, të gjitha sistemet e tij vuajnë, kështu që ju dukeni më keq dhe plakeni më shpejt.

Nëse nuk jeni të sigurt nëse keni nevojë për këtë apo atë vitaminë ose suplemente të tjera, pyesni mjekun tuaj dhe bëni disa teste gjaku që mund të tregojnë nëse vërtet keni nevojë për to.