MENU
klinika

Aleati më i lirë por dhe më i mirë

Uthulla e mollës efikase për higjienën tuaj orale!

17.02.2020 - 19:00

Kjo praktikë e thjeshtë mund të ndihmojë në largimin e njollave sipërfaqësore nga dhëmbët dhe vret bakteret në gojën tuaj!

Çfarë ju duhet: 

  • 1 filxhan kafe uthull
  • 1 filxhan kafe ujë

Udhëzime: 

kolana e librave

  • Përzieni me një lugë të dyja lëngjet në një gotë.
  • Bëni gargare me të, pasi e keni larë gojën.
  • Do të vëreni që frymëmarrja juaj do të pastrohet ndjeshëm!

Image result for apple vinegar for teeth

Uthulla është një substancë fantastike me një histori jashtëzakonisht të gjatë. Njerëzit e kanë përdorur uthullën për qëllime të ndryshme qysh në vitet 3 000 para Krishtit, kur babilonasit e përdornin atë për ruajtjen e ushqimit.

Sot uthulla gjen një përdorim të gjerë në fushën e bukurisë për lëkurë më të pastër, flokë më të fortë etj