MENU
klinika

Arrestuar për vjedhje më 2019-ën

Vetëvaret në burgun ‘313’ i dënuari nga Kukësi

21.02.2020 - 09:22

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në burgun ‘313’.

Një 43-vjeçar i ka dhënë fund jetës, duke u vetëvaruar.

kolana e librave

Mësohet se viktimë është i burgosuri Bilbil Hasani, nga Kukësi.

Hasani ishte arrestuar në vitin 2019 për veprën penale “Vjedhje”.

Rrathët e verdhë dhe distancim

Edhe Kukësi vijëzon tregjet

Për qytetarët pranë çdo subjekti ushqimor

Puka vendos rrathët e verdhë orientues

Stafi i Urgjencës në Lezhë bën gjestin e madh

Shpërblimi mujor dhurohet për familjet në nevojë

6 raste të reja në 24 orë

Zgjerohet vatra e COVID 19 në Shkodër

Si qyteti u bë paritmas "zonë e kuqe"

Ceremonia e varrimit që infektoi Shkodrën