MENU
klinika

"Ju bëjmë ftesë të gjithë..."

VV referendum për marrëveshje me LDK

02.02.2020 - 13:13

Lëvizja Vetëvendosje do të mbajë referendum për marrëveshje me LDK-në për Qeverinë.

“Komisioni i Përgjithshëm Zgjedhor i Lëvizjes VETËVENDOSJE!, konform statutit të saj, sot organizon referendumin për marrëveshjen me LDK-në, për formimin e Qeverisë”– njofton VV.

“Marrëveshjet Qeveritare sipas nenit 28 të Statutit të Lëvizjes Vetëvendosje! Parashihen që të vendosen me anë të demokracisë së drejtpërdejtë, me parimin një aktivist një votë. Ky referendum do të përfshijë të gjithë aktivistët, të organizuar në të gjitha Qendrat e Lëvizjes Vetëvendosje!.
Ju bëjmë ftesë të gjithë aktivistëve që të dalin dhe të shprehin vullnetin e tyre!
2 shkurt 2020. Lëvizja Vetëvendosje!”– thuhet më tej në njoftim.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN