MENU
klinika

Nuk respektuan distancën

100 mijë lekë gjobë, 4 lokaleve në Gjirokastër

13.03.2020 - 12:40

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor në Gjirokastër njofton se ka gjobitur 4 lokale në lagjen “18 Shtatori” të cilët nuk kanë zbatuar rregullat për mbajtjen e distancës.
Sipas kreut të të ISHSH gjobat janë vendosur për shkak se këto subjekte kanë thyer rregullat e për distancën, me qëllim mbrojtjen e qytetarëve nga infektimi me koronavirus.

Katër subjektet janë gjobitur me nga 100 mijë lekë të rinj dhe me paralajmërimin për mbyllje të aktivitetit në rast përsëritjeje.

kolana e librave

Sipas kreut të ISHSH Edi Sinojmeri, institucioni që ai drejton do të jetë i pamëshirshëm me çdo subject që kërkon të dalë mbi ligjin dhe që ka për qëllim të dëmtojë popullatën.