MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A mund të kryhen dy operacione njëkohësisht ?!

13.03.2020 - 09:58

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

kolana e librave

Pacienti: Pershendetje jam shtatzënë muaji i 7 ndersa qe nga muaji 4 me eshte shfaq bruhi apo hernia. Pyetja ime eshte a mund te bej lindje me operim dhe njekohesisht largimin e bruhit apo hernise ?!
Përgjigjet mjeku i përgjitheshëm: Zakonisht behet lindja me operim ne filling. Pastaj vendoset per telephonic operuar hernien. N gadonjehere mund te behen te dyja njekohesisht sidomos ne raste urgjente. Kjo percaktohet nga gjendja e hernies (madhesia dhe shenjat e saj shoqeruese) dhe nga gjendja jote shendetsore ne përgjithësi. Shpresoj ti jem pergjigjur pyetjes suaj. Me shkruani serish nese do te keni ndonje paqartesi tjeter.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.