MENU
klinika

Përhapja e koronavirusit

Anulohet “Dita e Verës” në Elbasan

09.03.2020 - 12:31

Bashkia e Elbasanit vendosi të anulojë aktivitetet e parashikuar për “Ditën e Verës”, për shkak të koronavirusit.

Pas konfirmimit të dy rasteve pozitiv me virusin Covid-19 në vendin tonë, qeveria vendosi të pezullojë aktivitetet publike.

kolana e librave

Këtij vendimi i është bindur bashkia e Elbasanit, duke anuluar aktivitetet e parashikuara të zhvilloheshin gjatë datës 13 dhe 14 mars.