MENU
klinika

Ndëshkime në Vlorë

Berati dhe Lezha me rrugë të boshatisura

15.03.2020 - 11:18

Në ditën e tretë të karantinës, qyteti Beratit dhe Lezhës vijojnë të jenë në qetësi.

Rrugët dhe trotuaret janë thuajse të boshatisura, ndërsa situata po mbahet nën monitorim nga policia dhe ushtria të cilët janë vendosur në pikat kryesore të qyteteve.

Në Vlorë është paraqitur një panoramë pak më ndryshe, ku ka pasur la shoferë të “pabindur” që kanë thyer urdhrin, e për pasojë janë ndëshkuar.

shoqërohen 12 persona! Kontrolle në disa banesa!

Ekzekutimi i Tauland Gjikajt në Vlorë

Autorët kanë qenë shokë me Tauland Gjikajn

Zbulohet arsyeja e vrasjes së 31-vjeçarit në Vlorë

arrestohet 43-vjeçari në Fier

Ngacmoi seksualisht një 13-vjeçare