MENU
klinika

Kursi

Bursa dhe këmbimi valutor, 26 Mars 2020

26.03.2020 - 07:58

Monedha e eurozonës , në tregun valutor këmbehet me 125.60 lekë.

Dollari amerikan, ka Kapur sot vlerën e 115.50 lekëve.

Paundi britanik ka pësuar rritje të ndjeshme, duke u këmbyer kështu me 139 lekë.

Dollari kanadez, qëndron dhe sot në vlerën e 82 lekëve.

Franga zvicerane është rritur në vlerën e 116.90 lekëve.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Dhe së fundmi jeni japonez, këmbehet me 1.04 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë informacion: