MENU
klinika

Ndihma konkrete

Covid-19, Kosova subvencionon edhe sportin

28.03.2020 - 21:58

Kosova është ndër vendet e para në rajon, por edhe në Europë që i ka ardhur në ndihmë konkrete sportit në këto ditë të vështira të përhapjes së pandemisë së Covid-19.

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kosovë ka dhënë 5 milionë euro për subvencionim, atje ku do të përfitojë edhe sporti pjesë të konsiderueshme. Ministrja Dumoshi është shprehur se është detyra e tyre që t’i gjendet pranë organizatave kulturore, rinore e sportive në vend për këtë kohë të vështirë.

konica sportkonica sport mobile

prishtina liga ballkanike

Por në Shqipëri ende nuk flitet sa i përket sportit dhe mënyrës se si do të ndihmohet pas prekjes nga COVID-19. Asnjë para e hedhur ende, megjithëse kjo gjendje te ne ka pasur më tepër kohë dhe masat tashmë duhej të ishin të mbyllura.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN