MENU
klinika

Ja cfarë u vendos!

Covid19/ Këshili Bashkiak në Gjirokastër mblidhet online

28.03.2020 - 12:55

Këshilli bashkiak në Gjiokastër zhvilloi sot një mbledhje të jashtëzakonshme e cila u zhvillua on line. Në mbledhjen e jashtëzakonshme u vendos edhe rishpërndarja e fondeve të bashkisë në funksion të ndihmave për familjet në nevojë gjatë fazës së karantinimit.

kolana e librave

Vendimet:
P/ Vendim për dhënien e ndihmës ekonomike për përdorimin e fondit të kushtëzuar për bllok-ndihmën ekonomike deri në 6% për muajin 01-31.03.2020.
P/ Vendim për dhënien e ndihmës ekonomike për përdorimin e fondit të bashkisë për familjet që do të trajtohen me ndihmë ekonomike për muajin 01-31.03.2020.
P/Vendim për rishpërndarjen e fondeve buxhetore në funksion të ofrimit të ndihmës për situatën e Fatkeqësisë Natyrore.
P/ Vendim për një ndryshim në VKB Nr.154, datë 26.12.2019 “ Për miratimin e numrit maksimal të punonjësve dhe nivelin e pagave në Bashkinë Gjirokastër”.
P/ Vendim për miratimin e kryesive dhe të kryetarëve të fshatrave në Bashkinë Gjirokastër.
P/ Vendim për miratimin e pranimit të dorëheqjes së anëtarit të Këshillit të Bashkisë Gjirokastër, Zotit Anesti Bashari.”

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Shpërndahen broshura sensibilizuese

Masat ndaj koronavirusit/ Kontrolle në pikat kufitare

Qëndrim në kundërshtin me rregullat shengen

Greqia kthen 32 shqiptarë, një prej tyre shfaq simptoma të COVID 19


Çadrat në distancë 3.5 m larg njëra tjetrës

Saranda është gati për pushime!

E prekur një shtetase ukrainase

COVID-19 mbërrin në Sarandë!

Iku dhe i 5-të në më pak se një vit

Kadastra e Vlorës sërish pa drejtor