MENU
klinika

Shumica e tyre erdhën nga Egjipti dhe Izraeli

Greqia ‘rreziku’ i Ballkanit, 66 raste me koronavirus

07.03.2020 - 22:03

Greqia është vendi ballkanik me përhapjen më të madhe të koronavirusit duke përbërë një kërcënim serioz për rajonin pas Italisë.

66 raste janë shënuar në Greqi teksa plot 51 erdhën nga një grup turistësh të cilët po ktheheshin nga një tur në Izrael dhe Egjipt.

Rastet e tjera janë në prefekturën e Achaias ku ndodhet qyteti i Patrës, 4 në Ilia, 1 në Euboea dhe 7 në Attica aty ku ndodhet kryeqyteti grek i Athinës.

Por 43 prejt tyre janë të vetë- izoluar në shtëpitë e tyre kurse 22 të tjerë janë në karantinë në Attica, Selanik dhe Patra