MENU
klinika

Tani, njëri prej tyre i infektuar

Injoruan këshillat dhe organizuan festë duke sfiduar Koronavirusin

25.03.2020 - 10:34

Disa njerëz mbajtën një parti koronavirusi, duke injoruar këshillat në distancë shoqërore. Tani njëri prej tyre ka virusin

Të paktën një person në Kentucky është i infektuar pasi mori pjesë në një “festë koronavirus” me një grup të rinjsh, tha të martën Gov Andy Beshear.

Ata u mblodhën qëllimisht “duke menduar se ishin të pathyeshëm” dhe qëllimisht kundërshtonin udhëzimet e shtetit për të praktikuar distancën sociale, tha Bashear.

kolana e librave

Covid-19 ka qenë më vdekjeprurëse dhe e ashpër për njerëzit më të vjetër se 60 vjeç dhe ata me çështje themelore shëndetësore në të dhënat nga Kina.

Sidoqoftë, zyrtarët shëndetësorë dhe drejtuesit përreth Shteteve të Bashkuara kanë kërkuar që dhe të rinj të praktikojnë distancimin shoqëror, sepse edhe ata që janë të infektuar por asimptomatikë mund ta transmetojnë të tjerët.