MENU
klinika

Nga David Beckham tek Ashley Graham

#Istayhomefor, apeli i vipave për të qëndruar në shtëpi

24.03.2020 - 13:17

Situata e rëndë nga koronavirusi ka mbyllur pjesën më të madhe të njerëzve në shtëpi në këtë kohë karantine.

Edhe Vipat në mbarë botën kanë lëshuar apel nëpërmjet rrjeteve sociale për të qëndruar në shtëpi.

kolana e librave

Hashtag #istayhomefor (unë rri në shtëpi) është një challege që ka përfshirë të gjithë yjet ndërkombëtare.

Nga David Bechkam tek Ashley Graham deri tek Michelle Pfifer dhe Emma Watson, për ti kërkuar të gjithve të ndjekin shembullin e tyre dhe të qëndrojnë në shtëpi.