MENU
klinika

Nuk ka probleme me akset rrugore

Korça përfshihet gjatë natës nga bora dhe shiu

24.03.2020 - 10:39

Qarku i Korçës gjatë natës ëstë përfshirë nga reshjete borës dhe të shiut të cilat nuk kanë shkaktuar probleme në akset rrugore.

Reshjet e borës kanë qenë intensive por kontraktorët kanë punuar prej orës 04:00 të mëngjesit për të bërë të mundur hedhjen e kripës në këto rrugë.

kolana e librave

Nuk ka probleme në asnjë aks rrugor madje as në zonat e larta malore si Dardha apo Voskopoja.