MENU
klinika

Urdhri i ri qeverisë

Koronavirusi anulon koncertin e Malumës për ditën e Verës në Tiranë

09.03.2020 - 11:13

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimit të Transportit Rrugor ka njoftuar anulimin e festimeve për ditën e verës në Elbasan dhe eleminimin e takimeve, trajnimeve masive.

“Çdo gjë sipas udhëzimeve te qeverisë. Higjienë, kujdes ne arka e sportele dhe anulim i aktiviteteve që kishim për Ditën e Verës Elbasan e eliminim mbledhje e takime/trajnime masive si dhe kontroll me i përforcuar ekipit për simptoma te ndryshme. Si një drejtori e madhe shërbimesh me shume kontakt shkresor e fizik me qytetaret do behet kujdes i shtuar me higjienën’.

kolana e librave

Urdhri i ri qeverisë për anulimin e grumbullimeve masive se do të sjellë edhe anulimin e koncertit të shumëpritur në kryeqytet të këngëtarit me famë botërore Maluma