MENU
klinika

Situata alarmante

Koronavirusi/ Meta dekreton shpalljen e ligjit për pajisjet mjekësore

26.03.2020 - 14:01

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar ligjin për blerjen e pajisjeve mjekësore.

Meta

kolana e librave

Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, ka dekretuar shpalljen e ligjit nr. 21/2020 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.89/2014 ‘Për pajisjet mjekësore”’, të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë.