MENU
klinika

Ndalohen takimet e të burgosurve

Koronavirusi ‘shtrëngon’ rregullat dhe në Burgun e Sigurisë së Lartë

11.03.2020 - 17:04

Në kuadër të masave drastike të marra në të gjithë vendin e institucionet publike kundër përhapjes së koronavirusit, edhe në Burgun e Sigurisë së Lartë të Burrelit nuk do të lejohen takimet e familjarëve me të burgosurit.

Vendimi për këtë është marrë nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve.

Ndërkohë mësohet se ashtu si në institucionet e tjera edhe në institucionin e Ekzekutimit të Vendimeve Penale, Burrel është bërë dezinfektimi i të gjitha ambienteve, ndërsa personeli është pajisur me masat mbrojtëse të nevojshme si maska, doreza e dezinfektant duarsh.

Pezullimi i takimeve të familjarëve me të burgosurit është bërë pa afate, deri në një urdhër të dytë që do të lëshohet nga Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve në Tiranë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ç'po ndodh me naftën?

Coronavirus/ Bie kërkesa globale

Ç' ndodh me personat me temperaturë më të lartë se 37.5?

Bie numri i udhëtarëve nga Vlora drejt Italisë