MENU
klinika

Miratohet fondi i emergjencës

Lezhë/ Merret vendimi, shtyhen taksat e tarifat deri në qershor

31.03.2020 - 19:30

Bashkia e Lezhës ka miratuar sot përmes një mbledhje të jashtëzkonshme një fond emergjence prej 800 milion lekësh (të vjetra) për përballimin e krizës së koronavirusit që ka prekur gjithë vendin.

Gjithashtu, Bashkia Lezhë ka ndërrmarrë dhe një nismë tjetër ndryshe nga qeveria, duke shtyrë afatin për pagesën e taksave vendore deri më datë 30 qershor. Falje në masën 20% nga vlera e përgjithshme e taksës së shërbimeve publike do të aplikohet edhe për kategoritë e taksapaguesve që nuk mund të ushtrojnë aktivitetin në këto ditë të krizës.

kolana e librave

Më këtë paketë ekonomike të miratura sot nga Këshilli Bashkiak synohet t’ju vihet në ndihmë bizneseve, qytetarëve dhe kategorive të tjera të taksapaguesve që ushtrojnë aktivitetin në zonën e Bashkisë së Lezhës.