MENU
klinika

Të hënën ngrihet flamuri në Bruksel

Maqedonia e Veriut zyrtarisht në NATO

27.03.2020 - 19:05

Republika e Maqedonisë së  Veriut është bërë sot zyrtarisht anëtarja më e re e NATO-s.

Lajmi është bërë i ditur nga Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg.

kolana e librave

“Mirësevjen në NATO, Maqedoni e Veriut! Ishte një rrugë e gjatë, por të gjitha përpjekjet janë shlyer. Procesi zyrtar i pranimit tani është i plotë, dhe ne jemi të kënaqur që kemi anëtarin e 30-të të Aleancës sonë”, shkruan Stoltenberg në Twitter.

Ceremonia e ngritjes së flamurit të Maqedonisë së Veriut është planifikuar të zhvillohet në selinë e NATO-s në Bruksel, më 30 mars.